Informatie

Alles wat u moet weten over raamstickers

De statisch hechtende raamstickers

Onze statisch hechtende raamstickers zijn gesneden uit een statisch hechtend vinyl. Deze heeft geen lijmlaagje. De stickers hechten alleen op gladde ondergronden, zoals glas, spiegels en hoogglans-geschilderde ondergronden.

De stickers zijn heel makkelijk en snel op het raam te plakken . En ook heel makkelijk er weer af te halen.

Statisch hechtende raamstickers zijn herbruikbaar en u kunt zo altijd opnieuw weer plaatsen. Raamstickers blijven gewoon zitten bij het ramen lappen.

Al onze raamstickers worden in eigen atelier ontworpen en gemaakt. En zijn verkrijgbaar in meerdere maten en in 12 kleuren .

De 12 kleuren

Dichte kleurenTransparante kleuren
ZwartTransparant oranje
WitTransparant babyroze
BlauwTransparant blauw
RoodTransparant smoke
Geel
BruinSemi Transparant
GroenEts(matglas)

Kleur Ets(matglas)

De kleur ets(matglas) is semi-transparant. Hier kun je niet door heen kijken. maar laat wel licht door. Net als matglas of gezandstraald glas. Ook mooi in combinatie met raamstickers. (Zie voorbeeld 4.)


Kleur Transparant Smoke

De kleur transparant smoke is een transparante bruin/grijze raamfolie. Hier kun je doorheen kijken. Vergelijkbaar met zonnebrilglas. De folie geeft een schaduw-effect op het raam. Raamstickers in smoke zijn heel goed te combineren met etsfolie.(Zie voorbeeld 3)


Kleuren transparant baby blauw / roze & oranje

De kleuren transparant babyblauw en transparant baby-roze en transparant oranje zijn net als smoke transparante kleuren. Hier kun je door heen kijken. Vergelijkbaar met zonnebrilglas. Het effect van opgeplakte stickers in deze kleur is van binnenuit gezien duidelijker dan van buiten af gezien. Het effect is niet zo helder als de opaque kleuren. Raamstickers in deze kleuren zijn heel goed te combineren met etsfolie.(Zie voorbeelden 1 &2).

Proefstukje voor €2,50

Statische gordijnen

De Statische hechtende gordijnstickers zijn in verschillende hoogtes te bestellen : 30, 35, 40 , 45 en 60 cm. Hoog. De lengte kunt je in centimeters zelf bepalen.De minimale lengte is 30cm. De maximale lengte is 250cm. Alle raamstickers zijn verkrijgbaar in 12 kleuren.

De motieven

De motieven van de statisch hechtende gordijn-stickers zijn zo ontworpen dat ze doorlopen. En ze zijn gecentreerd. Wil je de raamfolie over meerdere kleine ramen naast elkaar door laten lopen dan is het beter op één lengte te bestellen en deze dan zelf passend te maken. De stickers zijn makkelijk precies op maat te snijden of knippen.

Wij proberen wel om de motieven zo uit te snijden dat deze niet worden doorsneden. (Zie voorbeeld)


1% Krimp

Statisch hechtende raamfolie heeft bij het opplakken een krimp van 1%. Hou hier rekening mee bij het bestellen. De raamstickers zijn makkelijk op maat te maken met een stanleymesje of te knippen met een schaar.

Eigen invulling

Bij gordijnsticker "Grasland" en "Lenteweide" zitten losse vlinder-stickers. Deze kun je zelf plakken waar je wil. Dit geeft een leuk en speels effect. (Zie voorbeeld ter inspiratie.)

Permanente stickers

Wil je voorkomen dat de vogeltje tegen het glas van je raam, de serre of windscherm aanvliegen? Plak dan deze permanente vogelstickers op het glas. Deze vogel stickers zijn bedoelt om buiten op te plakken. In tegenstelling tot de statisch hechtende stickers die bedoelt zijn voor binnen. Permanente vogelstickers hebben een lijmlaagje en kunnen jaren buiten blijven zitten. Ze zijn niet herbruikbaar. Verkrijgbaar in 3 kleuren: Zwart , wit en Ets(matglas)

De stickers zijn aan beide kanten gelijk van kleur. De permanente raamstickers zijn ook statisch hechtend verkrijgbaar.

Op maat

De meeste statisch hechtende raamstickers die in de shop te bestellen in meerdere maten .

Wil je andere maten ? Dat is mogelijk. De grootste raamsticker die wij kunnen maken is 100x 250cm. Mail ons wat je wilt en wij sturen je vrijbijvend een offerte.


Eigen idee

Heb je zelf een idee voor een statisch hechtende raamsticker? Mail ons! Als het mogelijk is om er een raamsticker van te maken, dan ontwerpen wij geheel vrijblijvend een voorbeeld van jouw ontwerp. Voor het eindontwerp rekenen wij meestal geen ontwerpkosten. Wel blijft het ontwerp eigendom van Lipdus.nl. Het kan dus zijn dat jouw ontwerp later in onze webshop te bestellen is.

Eigen ontwerp

Plak instructies

Bij elke bestelling wordt ook een plak-instructie bijgesloten. Ben je de plakinstructie kwijt en heb je er één nodig? Op onderstaande links kun je de juiste plakinstructie downloaden.

Plakinstructie voor raamstickers

Plakinstructie

Plakinstructie voor grote raamstickers

Grote raamstickers

Plakinstructie voor permanente raamstickers

Permanente raamstickers

Verzenden

Nederland

Woon je in Nederland, dan hoef je bij Lipdus.nl geen verzendkosten te betalen.

België en Duitsland
Voor bestellingen buiten Nederland ( zoals bv. België, Duitsland) zijn de verzendkosten als volgt:

€3,50 voor brievenpost
€7,50 voor pakketpost

Zijn de raamstickers of stickervellen maximaal 24 x 35cm . Dan worden deze verzonden in een kartonnen envelop. Deze past door de brievenbus. Zijn de raamstickers groter dan worden deze opgerold verzonden in een kartonnen koker. Dit is pakketpost. Alle bestellingen van Lipdus.nl worden verstuurd via PostNL.

Wij streven ernaar om de raamstickers binnen 3 werkdagen te maken en te verzenden. PostNL bezorgd niet op maandag .

Betaalmogelijkheden

Als je klaar met winkelen bent en wilt afrekenen bieden wij jou de keuze tussen betalen met Ideal of betalen met een overboeking. Zodra het bedrag is bijgeschreven op rekening van Lipdus.nl worden de raamstickers gemaakt en verzonden.